Callantsoog

In Callantsoog vier je iedere dag vakantie!

Callantsoog? Dat is iedere dag vakantie!

Callantsoog is een prachtige badplaats aan de Noordzee. Het dorp ademt een bijzondere sfeer uit. Door de smalle duinenrij zijn strand en zee makkelijk te bereiken. En de directe omgeving nodigt uit om ongestoord te ontspannen, heerlijk te wandelen of te fietsen.

Omringd door water, strand en duinen is het werkelijk alle seizoenen een paradijs voor bewoners, dagjesmensen en vakantiegangers. ‘s Winters genieten van het onstuimige kolkende Noordzeewater, ‘s zomers van de rustig kabbelende gofen en de meeste zonuren van Nederland. Wie eenmaal met het plaatsje heeft kennisgemaakt, zal het beamen: Callantsoog? Dat is iedere dag vakantie!

In 2014 heeft Callantsoog een volledig nieuw Dorpsplein gekregen. Ruim opgezet en met een keur aan winkels, cafés en restaurants met sfeervolle terrasjes. Op het geheel Dorpsplein en strand van Callantsoog is Free WiFi. Ook kunt u in Callantsoog gratis parkeren op de ruime parkeerplaatsen in het dorp. Zorgeloos genieten van een dag aan het strand.

Met het gevarieerde winkelaanbod, de uitstekende eetgelegenheden, uitnodigende terrasjes, leuke strandtenten en prima vakantieaccommodaties heet Ondernemend Callantsoog u een warm welkom! En ook met de evenementenagenda van Callantsoog, die weer bol staat van activiteiten voor jong en oud, voor ieder wat wils. met de wekelijkse braderie op woensdag, de kunstmarkt ‘Oog op Kunst’, hét sportspektakel ‘Callantsoog on Wheels’, en als feestlijk en muzikaal hoogtepunt: ‘Oog op Pop’.

Wij wensen u een geweldige vakantie toe!


Bloeiend Zijpe Callantsoog

Wist u dat het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld in de Kop van Noord-Holland ligt? Waar vindt u nog een prachtig, met bloembollenvelden gekleurd uitzicht met de duinen als horizon?

Het voorjaarsevenement Bloeiend Zijpe heeft één doel en dat is een ieder – van heel dichtbij – laten genieten van de kleurenpracht en de fleurige bloembollenvelden in polder Zijpe in de Kop van Noord-Holland rondom Callantsoog.

Bloeiend Zijpe onderscheidt zich door activiteiten te organiseren echt midden in de fleurige en kleurrijke bloembollenvelden.

Een overzicht van het Bloeiend Zijpe evenement van 7 april t/m 7 mei 2017 vindt u in onderstaande tabel. Voor meer informatie Bloeiendzijpe.nl